Currency Converter:

Lot: 1

Current Price: 1,000 TL Starting Bid: 1,000 TL Estimated: TL Losing Winning

Robin Hood Antika Kitap

Antika Robin Hood baskısı "Robin Hood - His Merry Exploits". Takriben 1940'lar.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Robin Hood Antika Kitap-Antika Robin Hood baskısı "Robin Hood - His Merry Exploits". Takriben 1940'lar.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Robin Hood Antika Kitap-Antika Robin Hood baskısı "Robin Hood - His Merry Exploits". Takriben 1940'lar.

    TLSold
  • Kuş Gözlemcisi Cep Kitabı-Doğada kuş gözlemi yapanlar için düzenlenmiş rehber kitap. Takriben 1950.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Kuş Gözlemcisi Cep Kitabı-Doğada kuş gözlemi yapanlar için düzenlenmiş rehber kitap. Takriben 1950.

    TLSold
  • Harry Potter and the Order of the Phoenix-JK Rowling Harry Potter İngilizce ilk baskı kitap.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Harry Potter and the Order of the Phoenix-JK Rowling Harry Potter İngilizce ilk baskı kitap.

    TLSold
  • Spider Man Dergi - No:93 Kasım 1974-Görüldüğü haliyle.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Spider Man Dergi - No:93 Kasım 1974-Görüldüğü haliyle.

    TLSold
  • Spider Man Dergi - No:94 Kasım 1974-Görüldüğü haliyle.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Spider Man Dergi - No:94 Kasım 1974-Görüldüğü haliyle.

    TLSold
  • Spider Man Dergi - No:95 Aralık 1974-Görüldüğü haliyle.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Spider Man Dergi - No:95 Aralık 1974-Görüldüğü haliyle.

    TLSold
  • Spider Man Dergi - No:74 Temmuz 1974-Görüldüğü haliyle.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Spider Man Dergi - No:74 Temmuz 1974-Görüldüğü haliyle.

    TLSold
  • Spider Man Dergi - No:34 Ekim 1973-Görüldüğü haliyle.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Spider Man Dergi - No:34 Ekim 1973-Görüldüğü haliyle.

    TLSold
  • Antika Kitap - Palestine Past and Present-L.Valentine; Palestine Past and Present Pictorial and Descriptive. İyi durumda.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Antika Kitap - Palestine Past and Present-L.Valentine; Palestine Past and Present Pictorial and Descriptive. İyi durumda.

    TLSold
  • Türkiye Kartpostal Lotu-Takriben 1900'lerden. Yaklaşık 50 adet.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Türkiye Kartpostal Lotu-Takriben 1900'lerden. Yaklaşık 50 adet.

    TLSold
  • Viktorya Dönemi İngiliz Bebek Mama Sandalyesi-Bakımları yapılmış, çok iyi ve eksiksiz durumda, tekelekli yürüteçe dönüşebilen mama sandalyesi. Oturak ve sırt kısımları kadife kumaş kaplıdır. Takriben 1890'lar.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Viktorya Dönemi İngiliz Bebek Mama Sandalyesi-Bakımları yapılmış, çok iyi ve eksiksiz durumda, tekelekli yürüteçe dönüşebilen mama sandalyesi. Oturak ve sırt kısımları kadife kumaş kaplıdır. Takriben 1890'lar.

    TLSold
  • Tepesi Döner Aynalı Pudra Sehpası-Ahşap Pudra Sehpası ve Tepesinde zarif yuvarlak ayna. Yaklaşık 150 cm yükselik. Çok iyi durumda. Takriben 1920'ler.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Tepesi Döner Aynalı Pudra Sehpası-Ahşap Pudra Sehpası ve Tepesinde zarif yuvarlak ayna. Yaklaşık 150 cm yükselik. Çok iyi durumda. Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • Üç Ayaklı Burgulu Ressam Taburesi-Alt kısımdaki burgulu tasarım sayesinde yüksekliği ayarlanabilen ressam/çizim taburesi. Çok iyi durumda. Takriben 1940'lar.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Üç Ayaklı Burgulu Ressam Taburesi-Alt kısımdaki burgulu tasarım sayesinde yüksekliği ayarlanabilen ressam/çizim taburesi. Çok iyi durumda. Takriben 1940'lar.

    TLSold
  • At Figürlü Ahşap Çocuk Sandalyesi-Ön kısmı atbaşı şeklinde, sallanır çocuk sandalyesi. Mükemmel durumda.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    At Figürlü Ahşap Çocuk Sandalyesi-Ön kısmı atbaşı şeklinde, sallanır çocuk sandalyesi. Mükemmel durumda.

    TLSold
  • Katlanır 3'lü Çay Servis Sehpası-Ahşap malzemeden 3 katlı, katlanır çay servisi tepsisi. Mükemmel durumda. Takriben 1930'lar.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Katlanır 3'lü Çay Servis Sehpası-Ahşap malzemeden 3 katlı, katlanır çay servisi tepsisi. Mükemmel durumda. Takriben 1930'lar.

    TLSold
  • Antika Cam Parfüm Şişesi-Pompası ve hortumu eksiktir.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Antika Cam Parfüm Şişesi-Pompası ve hortumu eksiktir.

    TLSold
  • Antika Ahşap Çizim Masası-Meşe ağacından, tablasının açısı ve yüksekliği ayarlanabilen, tekerlekli çizim masası. Ahşap bakımı yapılmı, çok iyi durumda. Takriben 1900'ler.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Antika Ahşap Çizim Masası-Meşe ağacından, tablasının açısı ve yüksekliği ayarlanabilen, tekerlekli çizim masası. Ahşap bakımı yapılmı, çok iyi durumda. Takriben 1900'ler.

    TLSold
  • Antika Ahşap Koleksiyoncu Kutusu-Muhtemelen gül ağacından. Üst yüzeyde metal arma. Çok iyi durumda. Yaklaşık ölçüler 35x25cm.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Antika Ahşap Koleksiyoncu Kutusu-Muhtemelen gül ağacından. Üst yüzeyde metal arma. Çok iyi durumda. Yaklaşık ölçüler 35x25cm.

    TLSold
  • Aluminyum Kahve Demliği-Büyük boyutlu aluminyum kahve demliği. Çok iyi durumda. Yaklaşık 45 cm yükseklik. Takriben 1950'ler.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Aluminyum Kahve Demliği-Büyük boyutlu aluminyum kahve demliği. Çok iyi durumda. Yaklaşık 45 cm yükseklik. Takriben 1950'ler.

    TLSold
  • İçki Dispenser Şişe-Porselen ayaklı, hasır kaplı, zarif, cam içki dispenser şişe. Küçük bir musluğu vardır. Mükemmel durumda, işlevsel vaziyettedir. Takriben 1920'ler.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    İçki Dispenser Şişe-Porselen ayaklı, hasır kaplı, zarif, cam içki dispenser şişe. Küçük bir musluğu vardır. Mükemmel durumda, işlevsel vaziyettedir. Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • Looping Hava İstasyonlu Masa Saati-Deri kaplı orijinal kutusu içinde 8 gün mekanizmalı, termometre ve barometreli mekanik masa saati. Deri kaplı kutu eksiksiz olmakla birlike derisi yıpranmış ve yer yer ayrılmıştır. Saat, termoetre ve barometre çok iyi durumda, çalışır vaziyettedir. Takriben 1940'lar.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Looping Hava İstasyonlu Masa Saati-Deri kaplı orijinal kutusu içinde 8 gün mekanizmalı, termometre ve barometreli mekanik masa saati. Deri kaplı kutu eksiksiz olmakla birlike derisi yıpranmış ve yer yer ayrılmıştır. Saat, termoetre ve barometre çok iyi durumda, çalışır vaziyettedir. Takriben 1940'lar.

    TLSold
  • Minyatür Duvar Saati-İsviçre yapımı gümüş kaplama, minyatür duvar saat. Duvar veya masa kullanımı için uygun. İyi durumda, çalışır vaziyette.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Minyatür Duvar Saati-İsviçre yapımı gümüş kaplama, minyatür duvar saat. Duvar veya masa kullanımı için uygun. İyi durumda, çalışır vaziyette.

    TLSold
  • Fransız Auricoste Art Deco Mekanik Saat-Pirinç kasalı, yassı, arkasındaki ayak açıldığında dik vaziyette duran mekanik masa saati. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1930'lar.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Fransız Auricoste Art Deco Mekanik Saat-Pirinç kasalı, yassı, arkasındaki ayak açıldığında dik vaziyette duran mekanik masa saati. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1930'lar.

    TLSold
  • Alman Peter Mekanik Çalar Saat-Bakır veya benzeri metal alaşım kasa hafif kararmış, çok iyi durumda ve çalışır vaziyette. Takriben 1930'lar.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Alman Peter Mekanik Çalar Saat-Bakır veya benzeri metal alaşım kasa hafif kararmış, çok iyi durumda ve çalışır vaziyette. Takriben 1930'lar.

    TLSold
  • Fransız Henry Marc Paris Repeater Mantel Saat-Gül ağacı üzerine marküteri işlemeli müthiş kasası içinde saat başlarını tekrar eden Fransız Henry Marc kurmalı saat. Hem ahşap kasa ham saat mükemmel durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1860'lar.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Fransız Henry Marc Paris Repeater Mantel Saat-Gül ağacı üzerine marküteri işlemeli müthiş kasası içinde saat başlarını tekrar eden Fransız Henry Marc kurmalı saat. Hem ahşap kasa ham saat mükemmel durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1860'lar.

    TLSold
  • Antika Minyatür Seyahat Saati-Çok iyi durumda mekanik pirinç eyahat saati. 8cm yükseklik. Takriben 1900'ler.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Antika Minyatür Seyahat Saati-Çok iyi durumda mekanik pirinç eyahat saati. 8cm yükseklik. Takriben 1900'ler.

    TLSold
  • Pirinç Mekanik Gonglu Seyahat Saati-Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Saat başlarını vuran gongu ve 8 gün mekanizması vardır. Takriben 1890'lar.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Pirinç Mekanik Gonglu Seyahat Saati-Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Saat başlarını vuran gongu ve 8 gün mekanizması vardır. Takriben 1890'lar.

    TLSold
  • Fransız Gonglu Seyahat Saati ve Taşıma Çantası-Orijinal taşıma çantasında, mükemmel durumda, çalışır vaziyette 8 gün mekanizmalı seyahat saati. Saat başlarında gong vurur. Takriben 1890'lar.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Fransız Gonglu Seyahat Saati ve Taşıma Çantası-Orijinal taşıma çantasında, mükemmel durumda, çalışır vaziyette 8 gün mekanizmalı seyahat saati. Saat başlarında gong vurur. Takriben 1890'lar.

    TLSold
  • Bradley Marka Mickey Mouse Kol Saati-Cam üzerinde hafif çizikler, çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Kurmalı mekanizma.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Bradley Marka Mickey Mouse Kol Saati-Cam üzerinde hafif çizikler, çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Kurmalı mekanizma.

    TLSold
  • Ahşap Uçak Pervanesi-İyi durumda. Yaklaşık 160cm.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Ahşap Uçak Pervanesi-İyi durumda. Yaklaşık 160cm.

    TLSold
  • Orijinal Antika Michelin Lastik Maskotu Bibendum-Yaklaşık 15 cm yükseklik, dökme demir Bibendum Michelin maskot figürü. İyi durumda, eksiksiz. Takriben 1940'lar.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Orijinal Antika Michelin Lastik Maskotu Bibendum-Yaklaşık 15 cm yükseklik, dökme demir Bibendum Michelin maskot figürü. İyi durumda, eksiksiz. Takriben 1940'lar.

    TLSold
  • Ekmek Kızartma Makinesi - Vintage-Mükemmel durumda eksi tip ekmek kızartma makinesi, eksiksiz. Çalışması test edilmedi. Takriben 1960'lar.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Ekmek Kızartma Makinesi - Vintage-Mükemmel durumda eksi tip ekmek kızartma makinesi, eksiksiz. Çalışması test edilmedi. Takriben 1960'lar.

    TLSold
  • Antika Yangın Tüpü-Metal yüzeylerde yıpranma ve kararma ile birlikte, hoş tasarımlı antika yangın tüpü. Takriben 1950'ler.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Antika Yangın Tüpü-Metal yüzeylerde yıpranma ve kararma ile birlikte, hoş tasarımlı antika yangın tüpü. Takriben 1950'ler.

    TLSold
  • Antika Elektirkli Vantilatör-Çok iyi durumda, eksiksiz. Çalışması test edilmedi. Takriiben 1920'ler.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Antika Elektirkli Vantilatör-Çok iyi durumda, eksiksiz. Çalışması test edilmedi. Takriiben 1920'ler.

    TLSold
  • Ahşap Kasalı Sahra Telefonu-Ahşap kasanın verniği yıpranmış fakat iyi durumda. Telefon genel olarak eksiksiz ve iyi durumda, çalışması test edilmedi. Takriben 1920'ler.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Ahşap Kasalı Sahra Telefonu-Ahşap kasanın verniği yıpranmış fakat iyi durumda. Telefon genel olarak eksiksiz ve iyi durumda, çalışması test edilmedi. Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • Zarif Ahşap Muhafazasında Terazi Ağırlıkları-Hafif yıpranma ile birlikte çok iyi durumda, eksiksiz. Takriben 1950'ler.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Zarif Ahşap Muhafazasında Terazi Ağırlıkları-Hafif yıpranma ile birlikte çok iyi durumda, eksiksiz. Takriben 1950'ler.

    TLSold
  • Ahşap Kutusunda Terazi Ağırlık Seti-Küçük parçaları eksiktir, fotoğrafta görülebilir. Takriben 1920'ler.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Ahşap Kutusunda Terazi Ağırlık Seti-Küçük parçaları eksiktir, fotoğrafta görülebilir. Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • Antika Terazi için Ağırlık Seti-Ahşap kutusunda, mükemmel durumda.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Antika Terazi için Ağırlık Seti-Ahşap kutusunda, mükemmel durumda.

    TLSold
  • Pirinç Mekanik Damga Aleti ve Ahşap Kutusu-Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Takribben 1920.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Pirinç Mekanik Damga Aleti ve Ahşap Kutusu-Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Takribben 1920.

    TLSold
  • Singer Simanco Halı Dikiş Makinesi-Nadir bulunur Singer halı tamir/dikiş makinesi. Metal yüzeylerde paslanma ve kararma ile birlikte iyi durumda, eksiksiz e çalışır vaziyette. Takriben 1890'lar.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Singer Simanco Halı Dikiş Makinesi-Nadir bulunur Singer halı tamir/dikiş makinesi. Metal yüzeylerde paslanma ve kararma ile birlikte iyi durumda, eksiksiz e çalışır vaziyette. Takriben 1890'lar.

    TLSold
  • Underwood Standard No5 4 Sıralı Daktilo-Bakımları yapılmış, eksiksiz ve çalışır vaziyette. Takriben 1920

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Underwood Standard No5 4 Sıralı Daktilo-Bakımları yapılmış, eksiksiz ve çalışır vaziyette. Takriben 1920

    TLSold
  • Brunsviga Midget Mekanik Hesap Makinesi ve Ahşap Kutusu-Alman Brunsviga'nın erken dönem modellerinden Midget. İyi durumda, bakımları yapılmış, genel olarak çalışır hale getirilmiştir. Yoğun kullanıma uygun değildir. Takriben 1920'ler.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Brunsviga Midget Mekanik Hesap Makinesi ve Ahşap Kutusu-Alman Brunsviga'nın erken dönem modellerinden Midget. İyi durumda, bakımları yapılmış, genel olarak çalışır hale getirilmiştir. Yoğun kullanıma uygun değildir. Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • İngiliz Elliott Bros Hız Ölçüm Aleti ve Orijinal Kutusu-Antika Elliott Bros Speed Indicatoor hız ölçüm aleti. Takriben 1930'lar.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    İngiliz Elliott Bros Hız Ölçüm Aleti ve Orijinal Kutusu-Antika Elliott Bros Speed Indicatoor hız ölçüm aleti. Takriben 1930'lar.

    TLSold
  • TA Reynolds&Company İngiliz Büyük Boy Barometre-Metal yüzeylerde kararma ile birlikte iyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1900'ler.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    TA Reynolds&Company İngiliz Büyük Boy Barometre-Metal yüzeylerde kararma ile birlikte iyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1900'ler.

    TLSold
  • Casella Termograf-Sıcaklık değerlerini gün boyu kaydetmeye yarayan termograf cihazı. Termometre mekanizması üzerine bağlı incde iğnesi, saat mekanizması sayesinde yavaşça dönmekte olan bir tambur üzerindeki kağıda sıcaklık değerlerini işler. Mükemmel durumda, çalışması test edilmedi. Takriben 1950'ler.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Casella Termograf-Sıcaklık değerlerini gün boyu kaydetmeye yarayan termograf cihazı. Termometre mekanizması üzerine bağlı incde iğnesi, saat mekanizması sayesinde yavaşça dönmekte olan bir tambur üzerindeki kağıda sıcaklık değerlerini işler. Mükemmel durumda, çalışması test edilmedi. Takriben 1950'ler.

    TLSold
  • Birinci Dünya Savaşı Dönemi Askeri Pusula ve Deri Kılıfı-Hafif yıpranma ile birlikte iyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1910'lar.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Birinci Dünya Savaşı Dönemi Askeri Pusula ve Deri Kılıfı-Hafif yıpranma ile birlikte iyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1910'lar.

    TLSold
  • Metal Aksamlı Demiryolu Lambası-Gövdede lehim izleri ile birlikte eksiksiz ve iyi durumda. Takriben 1930'lar.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Metal Aksamlı Demiryolu Lambası-Gövdede lehim izleri ile birlikte eksiksiz ve iyi durumda. Takriben 1930'lar.

    TLSold
  • Antika At Arabası Lambası-Hem elde taşınmak hem de gerektiğinde arabadaki deliğine kolayca yerleştirilerek kullanılmak üzere üretilmiş antika arabacı lambası. Mükemmel durumda. Takriben 1890'lar.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Antika At Arabası Lambası-Hem elde taşınmak hem de gerektiğinde arabadaki deliğine kolayca yerleştirilerek kullanılmak üzere üretilmiş antika arabacı lambası. Mükemmel durumda. Takriben 1890'lar.

    TLSold
  • Antika Dürbün-Çok iyi durumda. Takriben 1910'lar

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Antika Dürbün-Çok iyi durumda. Takriben 1910'lar

    TLSold
  • Antika - Pirinç Cooke&Throughton Ölçü Terazisi-Çok iyi durumda, eksiksiz, pirinç aksamlı. Takriben 1890'lar.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Antika - Pirinç Cooke&Throughton Ölçü Terazisi-Çok iyi durumda, eksiksiz, pirinç aksamlı. Takriben 1890'lar.

    TLSold
  • SiteSquare Marka Mühendis Terazisi ve Deri Çantası-Surveyor's Level. Mükemmel durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1940.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    SiteSquare Marka Mühendis Terazisi ve Deri Çantası-Surveyor's Level. Mükemmel durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1940.

    TLSold
  • Birinci Dünya Savaşı Askeri Dürbün ve Deri Çantası-Çok iyi durumda, sıradışı tasarımlı askeri dürbün. Orijinal deri çantası hafif yıpranmış durumda. Takrinen 1910'lar.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Birinci Dünya Savaşı Askeri Dürbün ve Deri Çantası-Çok iyi durumda, sıradışı tasarımlı askeri dürbün. Orijinal deri çantası hafif yıpranmış durumda. Takrinen 1910'lar.

    TLSold
  • Antika Bakır Laboratuar Ekipmanı-Mükemmel durumda enteresan dekoratif koleksiyon objesi.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Antika Bakır Laboratuar Ekipmanı-Mükemmel durumda enteresan dekoratif koleksiyon objesi.

    TLSold
  • Askı Aparatı içinde İngiliz Otomotiv Yangın Tüpü-Orijinal askı aparatı ile birlikte Junior Pyrene marka antika yangın tüpü. Araç içi kullanım amaçlı üretilmiştir. Mükemmel durumda dekoratif obje. Takriben 1950'ler.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Askı Aparatı içinde İngiliz Otomotiv Yangın Tüpü-Orijinal askı aparatı ile birlikte Junior Pyrene marka antika yangın tüpü. Araç içi kullanım amaçlı üretilmiştir. Mükemmel durumda dekoratif obje. Takriben 1950'ler.

    TLSold
  • Antika Shooting Stick Avcı Bastonu-Hem yürüyüş batonu hem tabure olarak kullanılabilen avcı bastonu.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Antika Shooting Stick Avcı Bastonu-Hem yürüyüş batonu hem tabure olarak kullanılabilen avcı bastonu.

    TLSold
  • Orijinal Kriket Sopası-Genel yıpranma ile birlikte eksiksiz orijinal kriket sopası.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Orijinal Kriket Sopası-Genel yıpranma ile birlikte eksiksiz orijinal kriket sopası.

    TLSold
  • Antika Ahşap Elektrik Sigorta Kutusu-İyi durumda. Takriben 1930'lar.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Antika Ahşap Elektrik Sigorta Kutusu-İyi durumda. Takriben 1930'lar.

    TLSold
  • Antika Tereyağ Yayığı-Ahşap gövdeli ve aksamlı, içindeki karıştırıcısı mekanik kolla çevrilerek sütü tereyağına dönüştürür. Takriben 1920'ler.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Antika Tereyağ Yayığı-Ahşap gövdeli ve aksamlı, içindeki karıştırıcısı mekanik kolla çevrilerek sütü tereyağına dönüştürür. Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • Orijinal Deri Çantasında Antika Kamp Mutfak Kiti-İngiliz GWS&S antika çelik kamp ocağı, yakıt şişesi, çaydanlık ve malzeme kutusundan oluşan muhteşem bir kit. Orijinal deri çantasında mükemmel durumda, eksiksiz. Takriben 1900'ler.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Orijinal Deri Çantasında Antika Kamp Mutfak Kiti-İngiliz GWS&S antika çelik kamp ocağı, yakıt şişesi, çaydanlık ve malzeme kutusundan oluşan muhteşem bir kit. Orijinal deri çantasında mükemmel durumda, eksiksiz. Takriben 1900'ler.

    TLSold
  • Ahşap Kutusunda Eczacı İlaç Press Kiti-Hap şeklindeki ilaçların üretimi için press kiiti ve ahşap kutusu Takriben 1920'ler.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Ahşap Kutusunda Eczacı İlaç Press Kiti-Hap şeklindeki ilaçların üretimi için press kiiti ve ahşap kutusu Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • Deri ve Ahşap Muhafaza Kabında Askeri Amaçlı Çizim Cetveli-Mükemmel durumda, eksiksiz. Takriben 1920'ler.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Deri ve Ahşap Muhafaza Kabında Askeri Amaçlı Çizim Cetveli-Mükemmel durumda, eksiksiz. Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • Antika Singer Minyatür Dikiş Makinesi-Çok iyi durumda, çalışır vaziyette.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Antika Singer Minyatür Dikiş Makinesi-Çok iyi durumda, çalışır vaziyette.

    TLSold
  • Addi Cosmos Adder Mekanik Hesap Makinesi ve Orijinal Kutusu-Alman yapımı 9 basamaklı mekanik toplama /hesap makinesi. Basamaklardan biri kusurlu görünüyor. Genel olarka iyi durumd,a çalışır vaziyette. Takriben 1920.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Addi Cosmos Adder Mekanik Hesap Makinesi ve Orijinal Kutusu-Alman yapımı 9 basamaklı mekanik toplama /hesap makinesi. Basamaklardan biri kusurlu görünüyor. Genel olarka iyi durumd,a çalışır vaziyette. Takriben 1920.

    TLSold
  • İngiliz Bar-Let Model2 Daktilo ve Orijinal Çantası-Genel olarak iyi durumda fakat bakıma ihtiyacı var. Takriben 1930.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    İngiliz Bar-Let Model2 Daktilo ve Orijinal Çantası-Genel olarak iyi durumda fakat bakıma ihtiyacı var. Takriben 1930.

    TLSold
  • Ahşap Antika Abaküs-Mükemmel durumda büyük boy abaküs. Takriben 1910'lar.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Ahşap Antika Abaküs-Mükemmel durumda büyük boy abaküs. Takriben 1910'lar.

    TLSold
  • Ahşap Antika Abaküs-Mükemmel durumda orta boy abaküs. Takriben 1910'lar.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Ahşap Antika Abaküs-Mükemmel durumda orta boy abaküs. Takriben 1910'lar.

    TLSold
  • Ahşap Antika Abaküs-Mükemmel durumda. Takriben 1910'lar.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Ahşap Antika Abaküs-Mükemmel durumda. Takriben 1910'lar.

    TLSold
  • Ahşap Antika Abaküs-Mükemmel durumda küçük boy abaküs. Takriben 1910'lar.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Ahşap Antika Abaküs-Mükemmel durumda küçük boy abaküs. Takriben 1910'lar.

    TLSold
  • Ericsson Sahra Telefonu-Çok iyi durumda, çalışması test edilmedi. Takriben 1920.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Ericsson Sahra Telefonu-Çok iyi durumda, çalışması test edilmedi. Takriben 1920.

    TLSold
  • Antika Bell Marka Masa Telefonu-Yüzey boyası tamamen soyulmuş, bakır rengi açığa çıkarılmış. Çok iyi durumda. Çalışması test edilmedi.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Antika Bell Marka Masa Telefonu-Yüzey boyası tamamen soyulmuş, bakır rengi açığa çıkarılmış. Çok iyi durumda. Çalışması test edilmedi.

    TLSold
  • Antika Bell Marka Masa Telefonu-Siyah renk. Yüzeylerde genel yıpranma ile çok iyi durumda. Çalışması test edilmedi.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Antika Bell Marka Masa Telefonu-Siyah renk. Yüzeylerde genel yıpranma ile çok iyi durumda. Çalışması test edilmedi.

    TLSold
  • Antika Marangoz Keskisi-Büyük boyutlu, antika keski. Çok iyi durumda. Takriben 1930'lar.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Antika Marangoz Keskisi-Büyük boyutlu, antika keski. Çok iyi durumda. Takriben 1930'lar.

    TLSold
  • İngiliz Cooke&Troughton&Simms Teodolit ve Ahşap Kutusu-Mükemmel durumda, eksiksiz teodolit. Ahşap kutuda genel yıpranma. Takriben 1940'lar.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    İngiliz Cooke&Troughton&Simms Teodolit ve Ahşap Kutusu-Mükemmel durumda, eksiksiz teodolit. Ahşap kutuda genel yıpranma. Takriben 1940'lar.

    TLSold
  • Orijinal Çantasında Carl Zeiss Mikroskop-Ahşap taşıma çantasında Alman Carl Zeiss antika mikroskop. Pirinç yüzeylerde hafif kararma ve yıpranma ile birlikte iyi durumda. Mercekleri tam değil. Fotoğrafları dikkatli inceleyiniz. Alt kısımda güçlü aydınlatma için ek aparat ve mercekleri ile birlikte. Takriben 1900'ler.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Orijinal Çantasında Carl Zeiss Mikroskop-Ahşap taşıma çantasında Alman Carl Zeiss antika mikroskop. Pirinç yüzeylerde hafif kararma ve yıpranma ile birlikte iyi durumda. Mercekleri tam değil. Fotoğrafları dikkatli inceleyiniz. Alt kısımda güçlü aydınlatma için ek aparat ve mercekleri ile birlikte. Takriben 1900'ler.

    TLSold
  • İngiliz Swift&Son Mikroskop ve Orijinal Ahşap Çantası-Genel lolarak iyi durumda fakat tepe mercek parçası eksik. Ahşap kasa çok iyi durumda. Takriben 1900'ler.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    İngiliz Swift&Son Mikroskop ve Orijinal Ahşap Çantası-Genel lolarak iyi durumda fakat tepe mercek parçası eksik. Ahşap kasa çok iyi durumda. Takriben 1900'ler.

    TLSold
  • Alman Carl Zeiss Mikroskop-Genel olarak çok iyi durumda fakat tepe merceği eksik. Takriben 1900'ler.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Alman Carl Zeiss Mikroskop-Genel olarak çok iyi durumda fakat tepe merceği eksik. Takriben 1900'ler.

    TLSold
  • Antika Teleskop ve Tripod-Dev boyutlarda tripodu ile birlikte teleskop. İyi durumda. Takriben 1930'lar .

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Antika Teleskop ve Tripod-Dev boyutlarda tripodu ile birlikte teleskop. İyi durumda. Takriben 1930'lar .

    TLSold
  • Alman Carl Zeiss Jena Mikroskop-Genel olarak çok iyi durumda fakat yükseklik ayar tekerleği hafif bükülmüş durumda. Takriben 1900'ler.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Alman Carl Zeiss Jena Mikroskop-Genel olarak çok iyi durumda fakat yükseklik ayar tekerleği hafif bükülmüş durumda. Takriben 1900'ler.

    TLSold
  • Orijinal Ahşap Kutusunda Optisyen/Gözlükçü Seti-İyi durumda, eksiksiz büyük boy gözlükçü seti. Takriben 1900'ler.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Orijinal Ahşap Kutusunda Optisyen/Gözlükçü Seti-İyi durumda, eksiksiz büyük boy gözlükçü seti. Takriben 1900'ler.

    TLSold
  • Alman Wehrle 3'ü Birarada Masa Saati-Kurmalı mekanizma, alarmlı, takvimli masa saati. Genel olarak iyi durumda ve çalışıyor. Arka kapakta hafif pas izleri, gösterge yazıları silikleşmiş vaziyette. Takriben 1960'lar.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Alman Wehrle 3'ü Birarada Masa Saati-Kurmalı mekanizma, alarmlı, takvimli masa saati. Genel olarak iyi durumda ve çalışıyor. Arka kapakta hafif pas izleri, gösterge yazıları silikleşmiş vaziyette. Takriben 1960'lar.

    TLSold
  • Amerikan Wallace&Tiernan Altimetre-Metal kasasında, iyi durumda. Takriben 1950'ler.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Amerikan Wallace&Tiernan Altimetre-Metal kasasında, iyi durumda. Takriben 1950'ler.

    TLSold
  • İngiliz T.Wheeler Pirinç Cep Barometresi-Büyük boy cep barometresi. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. 6.5cm çap. 1940.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    İngiliz T.Wheeler Pirinç Cep Barometresi-Büyük boy cep barometresi. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. 6.5cm çap. 1940.

    TLSold
  • İkinci Dünya Savaşı Carl Zeiss Topçu Pusulası-Çok iyi durumda. Takriben 1930'lar

    Lot No: 83

    Lot: 83

    İkinci Dünya Savaşı Carl Zeiss Topçu Pusulası-Çok iyi durumda. Takriben 1930'lar

    TLSold
  • Orijinal Kutusunda Devir Ölçüm Aleti-İyi durumda, çalışır vaziyette.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Orijinal Kutusunda Devir Ölçüm Aleti-İyi durumda, çalışır vaziyette.

    TLSold
  • Gimballı Pirinç Gemi Pusulası-Pirinç kasada kaynak yerlerde ayrılmalar var fakat eksiksiz ve iyi durumda. Lambası lamba haznesinin içinde. Takriben 1900'ler.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Gimballı Pirinç Gemi Pusulası-Pirinç kasada kaynak yerlerde ayrılmalar var fakat eksiksiz ve iyi durumda. Lambası lamba haznesinin içinde. Takriben 1900'ler.

    TLSold
  • Sıradışı Boyutlarda Ahşap Voltmetre-Kozmetik olarak mükemmel durumda, eksiksisz, sıradışı dekoratif tasarımlı antika voltmetre. Çalışması test edilmedi. Takriben 1920'ler.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Sıradışı Boyutlarda Ahşap Voltmetre-Kozmetik olarak mükemmel durumda, eksiksisz, sıradışı dekoratif tasarımlı antika voltmetre. Çalışması test edilmedi. Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • Ahşap Kutusunda Özel Amaçlı Pusula-ER Watt&Son Pusula. Mükemmel durumda.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Ahşap Kutusunda Özel Amaçlı Pusula-ER Watt&Son Pusula. Mükemmel durumda.

    TLSold
  • Alman Junghans Kurmalı Masa Saati-Kırmızı renk fakat boyası oldukça yıpranmış. Kıa süre çalışıp duruyor. Takriben 1930'lar.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Alman Junghans Kurmalı Masa Saati-Kırmızı renk fakat boyası oldukça yıpranmış. Kıa süre çalışıp duruyor. Takriben 1930'lar.

    TLSold
  • Cep Barometresi ve Pusula Orijinal Kutusunda-J.Brown Glasgow üretimi pirinç cep barometresi ve arka yüzünde pusula. Kozmetik olarak mükemmel durumda fakat barometre işlemiyor. Orijinal deri kılıfı kapalıyken bile arka taraftaki açıklıktan pusulası görülebilmektedir. Takriben 1890'lar.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Cep Barometresi ve Pusula Orijinal Kutusunda-J.Brown Glasgow üretimi pirinç cep barometresi ve arka yüzünde pusula. Kozmetik olarak mükemmel durumda fakat barometre işlemiyor. Orijinal deri kılıfı kapalıyken bile arka taraftaki açıklıktan pusulası görülebilmektedir. Takriben 1890'lar.

    TLSold
  • Antika Araba Lambası-Pirinç aksamlı antika amba. İç mekanizması değiştirilerek elektrikli hale getirilmiş. Çok iyi durumda, eksiksiz. Takriben 1910'lar.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Antika Araba Lambası-Pirinç aksamlı antika amba. İç mekanizması değiştirilerek elektrikli hale getirilmiş. Çok iyi durumda, eksiksiz. Takriben 1910'lar.

    TLSold
  • Antika Araba Lambası-Pirinç aksamlı antika amba. İç mekanizması değiştirilerek elektrikli hale getirilmiş. Çok iyi durumda, eksiksiz. Takriben 1910'lar.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Antika Araba Lambası-Pirinç aksamlı antika amba. İç mekanizması değiştirilerek elektrikli hale getirilmiş. Çok iyi durumda, eksiksiz. Takriben 1910'lar.

    TLSold
  • Art Deco HMV Lamba-Ünlü gramofon üreticisi İngiliz HMV "His Mater's Voice" dan, Art Deco tasarımlı lamba. İç aksamı değiştirilmiş, uzaktan kumandalı ambians lambası takılmıştır. Bakalit ve metal malzeme. Mükemmel durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1930'lar.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Art Deco HMV Lamba-Ünlü gramofon üreticisi İngiliz HMV "His Mater's Voice" dan, Art Deco tasarımlı lamba. İç aksamı değiştirilmiş, uzaktan kumandalı ambians lambası takılmıştır. Bakalit ve metal malzeme. Mükemmel durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1930'lar.

    TLSold
  • Antika Belton Demiryolu Lambası-Yaklaşık 30cm yükseklik, metal kasalı demiryolu lambası. Mükemmel durumda, eksiksiz. Takriben 1920'ler.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Antika Belton Demiryolu Lambası-Yaklaşık 30cm yükseklik, metal kasalı demiryolu lambası. Mükemmel durumda, eksiksiz. Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • Antika Demiryolu Lambası-Yaklaşık 35cm yükseklik, metal kasalı demiryolu lambası. Yeşil boyası oldukça yıpranmış, kendisi çok ii durumda, eksiksiz. Takriben 1920'ler.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Antika Demiryolu Lambası-Yaklaşık 35cm yükseklik, metal kasalı demiryolu lambası. Yeşil boyası oldukça yıpranmış, kendisi çok ii durumda, eksiksiz. Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • Antika Kroket Oyunu Seti ve Ahşap Kasası-Kriket sporunda olduğu gibi büyük çekiçler ve toplarla fakat atsız olarak açık havada oynana Kroket sporu seti ve orijinal ahşap kasası. Ahşap kasa boyutları yakşaık 150*40*40cm. Takriben 1900'ler.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Antika Kroket Oyunu Seti ve Ahşap Kasası-Kriket sporunda olduğu gibi büyük çekiçler ve toplarla fakat atsız olarak açık havada oynana Kroket sporu seti ve orijinal ahşap kasası. Ahşap kasa boyutları yakşaık 150*40*40cm. Takriben 1900'ler.

    TLSold
  • Tripod Ayaklı Vintage Stüdyo/Shane Işığı-Genel yıpranma ile birlikte iyi durumda, eksiksiz. Çalışması test edilmedi. Takriben 1960'lar.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Tripod Ayaklı Vintage Stüdyo/Shane Işığı-Genel yıpranma ile birlikte iyi durumda, eksiksiz. Çalışması test edilmedi. Takriben 1960'lar.

    TLSold
  • Alman Welta Körüklü Katlanır Fotoğraf Makinesi, Plakaları ve Deri Çantası-Orijinal plakaları ve deri çantasıyla, iyi durumda bir set. Takriben 1930'lar.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Alman Welta Körüklü Katlanır Fotoğraf Makinesi, Plakaları ve Deri Çantası-Orijinal plakaları ve deri çantasıyla, iyi durumda bir set. Takriben 1930'lar.

    TLSold
  • Engisn Midget S33 Minyatür Katlanır Fotoğraf Makinesi-Sevilen koleksiyon parçası Midget'ın az bulunan gümüş renkli versiyonu. İyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1920'ler.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Engisn Midget S33 Minyatür Katlanır Fotoğraf Makinesi-Sevilen koleksiyon parçası Midget'ın az bulunan gümüş renkli versiyonu. İyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • Ağır Kameralara Uygun Dev Boyutlu Gandolfi Tipi Tripod-Mükemmel durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1930'lar.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Ağır Kameralara Uygun Dev Boyutlu Gandolfi Tipi Tripod-Mükemmel durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1930'lar.

    TLSold
  • Ahşap Antika Stereoviewer-Çok iyi durumda. Takriben 1920'ler.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Ahşap Antika Stereoviewer-Çok iyi durumda. Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • Ahşap Kasalı Teknik Stüdyo Kamerası-Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Schneider Kreuznach lens ile. Takriben 1950'ler.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Ahşap Kasalı Teknik Stüdyo Kamerası-Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Schneider Kreuznach lens ile. Takriben 1950'ler.

    TLSold
  • Johnson Fotoğraf Renklendirme Kiti-Orijinal kutusunda, kullanılmamış ve mükemmel durumda Johnson Photo Tint Outfit. Mükemmel bir fotoğrafçılık aksesuarı, efemerası. Takriben 1950'ler.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Johnson Fotoğraf Renklendirme Kiti-Orijinal kutusunda, kullanılmamış ve mükemmel durumda Johnson Photo Tint Outfit. Mükemmel bir fotoğrafçılık aksesuarı, efemerası. Takriben 1950'ler.

    TLSold
  • Foto Plaka Tutucu Çoklu Lot-Toplam 30'dan fazla çeşitli boylarda antika foto plaka tutucusu.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Foto Plaka Tutucu Çoklu Lot-Toplam 30'dan fazla çeşitli boylarda antika foto plaka tutucusu.

    TLSold
  • Büyük Boy Körüklü Profesyonel Stüdyo Fotoğraf Makinesi-Metal konstrüksüyon üzerinde, tekerlekli, yükselik ayarlı, iyi durumda stüdyo fotoğraf makinesi. Takriben 1940'lar.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Büyük Boy Körüklü Profesyonel Stüdyo Fotoğraf Makinesi-Metal konstrüksüyon üzerinde, tekerlekli, yükselik ayarlı, iyi durumda stüdyo fotoğraf makinesi. Takriben 1940'lar.

    TLSold
  • Meopta Almo 2034 Film Düzenleme İnceleme Kiti-Sinema filmlerini incelemek, kesmek, eklemek, düzenlemek için kullanılan, kendi makarası, ışıklı küçük ekranı olan, Çekoslovak yapımı portatif düzenleme kiti. Mükemmel durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1960'lar.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Meopta Almo 2034 Film Düzenleme İnceleme Kiti-Sinema filmlerini incelemek, kesmek, eklemek, düzenlemek için kullanılan, kendi makarası, ışıklı küçük ekranı olan, Çekoslovak yapımı portatif düzenleme kiti. Mükemmel durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1960'lar.

    TLSold
  • Ahşap Kutusunda Antika Fotoğraf Projektörü-Çok iyi durumda, işlevsel vaziyette.Takriben 1930'lar.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Ahşap Kutusunda Antika Fotoğraf Projektörü-Çok iyi durumda, işlevsel vaziyette.Takriben 1930'lar.

    TLSold
  • Alman ICA Toska Körüklü Yatay Fotoğraf Makinesi-İyi durumda çalışır vaziyette harika bir yatay tip körüklü kamera. İyi durumda, çalışır vaziyette. Açma kapama mekanizması ve ray mekanizması biraz sert, ayar ve yağlama istiyor. Takriben 1900'ler.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Alman ICA Toska Körüklü Yatay Fotoğraf Makinesi-İyi durumda çalışır vaziyette harika bir yatay tip körüklü kamera. İyi durumda, çalışır vaziyette. Açma kapama mekanizması ve ray mekanizması biraz sert, ayar ve yağlama istiyor. Takriben 1900'ler.

    TLSold
  • Goerz C.D.V. Tenax Fotoğraf Makinesi-Alman Goerz'den körüklü katlanır fotoğraf makinesi. Genel yıpranma ile birlkte iyi durumda, çalışır vaziyette Takriben 1920'ler.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Goerz C.D.V. Tenax Fotoğraf Makinesi-Alman Goerz'den körüklü katlanır fotoğraf makinesi. Genel yıpranma ile birlkte iyi durumda, çalışır vaziyette Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • Antika Sand&Hunters Tailgate Körüklü Fotoğraf Makinesi-Körüğü öne değil arkaya doğru açılan tailgate, tam plaka körüklü fotoğraf makinesi ve Dallmeyer lensi. Mükemmel durumda. Takriben 1900'ler.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Antika Sand&Hunters Tailgate Körüklü Fotoğraf Makinesi-Körüğü öne değil arkaya doğru açılan tailgate, tam plaka körüklü fotoğraf makinesi ve Dallmeyer lensi. Mükemmel durumda. Takriben 1900'ler.

    TLSold
  • Antika Dev Boy Ahşap Tripod-Çok iyi durumda. Takriben 1890'lar.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Antika Dev Boy Ahşap Tripod-Çok iyi durumda. Takriben 1890'lar.

    TLSold
  • His Mater's Voice Salon Tipi Gramofon-Bakımları yapılmış, çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1910'lar.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    His Mater's Voice Salon Tipi Gramofon-Bakımları yapılmış, çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1910'lar.

    TLSold
  • His Master's Voice Yarım Salon Tipi Gramofon-Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1910'lar.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    His Master's Voice Yarım Salon Tipi Gramofon-Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1910'lar.

    TLSold
  • Küçük Boy Çanta Tipi Gramofon-Mavi renkli, zarif tasarımlı İngiliz çanta gramofon. Alışılmış boyutlardan biraz daha küçük. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1920'ler.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Küçük Boy Çanta Tipi Gramofon-Mavi renkli, zarif tasarımlı İngiliz çanta gramofon. Alışılmış boyutlardan biraz daha küçük. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • Fransız Pathe Gramofon-Dik yazılmış plakları çalmak üzere üretilmiş Pathe gramofon. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Yatay yazılmış taş plakları çalarken sesi düşük çıkar, dik yazılmış plakları çalmak üzere üretilmiştir. Takriben 1910'lar.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Fransız Pathe Gramofon-Dik yazılmış plakları çalmak üzere üretilmiş Pathe gramofon. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Yatay yazılmış taş plakları çalarken sesi düşük çıkar, dik yazılmış plakları çalmak üzere üretilmiştir. Takriben 1910'lar.

    TLSold
  • Alman Klingsor Harp Gramofon-Antika Alman harp gramofon. Bakımları yapılmış, çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Ses çıkışının önündeki harp telleri plakçalarla birllikte titreşerek dinleme deneyimini zsenginleştirmek üzere tasarlanmıştır. Takriben 1910'lar.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Alman Klingsor Harp Gramofon-Antika Alman harp gramofon. Bakımları yapılmış, çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Ses çıkışının önündeki harp telleri plakçalarla birllikte titreşerek dinleme deneyimini zsenginleştirmek üzere tasarlanmıştır. Takriben 1910'lar.

    TLSold
  • Dulceola Çanta Gramofon-İyi durumda, çalışır vaziyette.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Dulceola Çanta Gramofon-İyi durumda, çalışır vaziyette.

    TLSold
  • Orijinal Kutusunda Alman Yapımı Zither/Harp-The Mandolin" Alman yapımı, süsmeleli, zarif zither, harp. İyi durumda ve eksiksiz. Takriben 1900'ler.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Orijinal Kutusunda Alman Yapımı Zither/Harp-The Mandolin" Alman yapımı, süsmeleli, zarif zither, harp. İyi durumda ve eksiksiz. Takriben 1900'ler.

    TLSold
  • Ahşap Kasasında Pathe Çanta Gramofon-İyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1920'ler.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Ahşap Kasasında Pathe Çanta Gramofon-İyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • Ahşap Kasasında Maelzel Metronom-Mekanik aksamlı piramit tasarımlı antika metronom. Ön yüzde siyah lake boyada yıpranma izleri ile birlikte çok iyi durumda, çalışır vaziiyette.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Ahşap Kasasında Maelzel Metronom-Mekanik aksamlı piramit tasarımlı antika metronom. Ön yüzde siyah lake boyada yıpranma izleri ile birlikte çok iyi durumda, çalışır vaziiyette.

    TLSold
  • Antika Flutina/Akordeon ve Orijinal Ahşap Kutusu-Ahşap üzeri sefef aksam, sedef butonları ile harika bir örnek. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Flutina, akordeon ve benzeri müzik aletlerinin daha erken dönem örneklerindendir. Takriben 1870'ler.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Antika Flutina/Akordeon ve Orijinal Ahşap Kutusu-Ahşap üzeri sefef aksam, sedef butonları ile harika bir örnek. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Flutina, akordeon ve benzeri müzik aletlerinin daha erken dönem örneklerindendir. Takriben 1870'ler.

    TLSold
  • Silindirli ve Körüklü Mekanik Müzik Kutusu-Silindir müzik kutularının az rastlanır versiyonu. Bu modelde, silindir ve ses tarağına ek olarak ayrıca bir de üflemeli tonları çalmak için körük ve org ünitesi bulunur ve çınlamalı sesler ile üflemeliler birlikte çalar. 27cm silindir üzerinde 8 ayrı melodisi vardır. İyi durumda çalşır vaziyette. Orgun sesi hafif zayıflamış. Marküteri işlemeli ahşap kapakta vernik yıprannmış, kasanın köşelerinde kaplamada birkaç yerde kopma olmuş. Kasa boyutları 55x35x29cm. Takriben 1890'lar.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Silindirli ve Körüklü Mekanik Müzik Kutusu-Silindir müzik kutularının az rastlanır versiyonu. Bu modelde, silindir ve ses tarağına ek olarak ayrıca bir de üflemeli tonları çalmak için körük ve org ünitesi bulunur ve çınlamalı sesler ile üflemeliler birlikte çalar. 27cm silindir üzerinde 8 ayrı melodisi vardır. İyi durumda çalşır vaziyette. Orgun sesi hafif zayıflamış. Marküteri işlemeli ahşap kapakta vernik yıprannmış, kasanın köşelerinde kaplamada birkaç yerde kopma olmuş. Kasa boyutları 55x35x29cm. Takriben 1890'lar.

    TLSold
  • Antika Kiddyphone Çocuk Gramofonu ve Orijinal Kutusu-Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1920'ler.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Antika Kiddyphone Çocuk Gramofonu ve Orijinal Kutusu-Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1920'ler.

    TLSold
  • Simplex Oyuncak Daktilo ve Orijinal Kutusu-Çok iyi durumda, çalışır vaziyette Simplex Model A çocuk daktilosu. Kutusu genel yıpranma ve kararma ile birlikte iyi durumda. Takriben 1930'lar.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Simplex Oyuncak Daktilo ve Orijinal Kutusu-Çok iyi durumda, çalışır vaziyette Simplex Model A çocuk daktilosu. Kutusu genel yıpranma ve kararma ile birlikte iyi durumda. Takriben 1930'lar.

    TLSold
  • İngiliz Corgi Classics Demonte İtfaiye İstasyonu ve Orijinal Kutusu-Kullanılmamış vaziyette, demonte itfaiye istasyonu maketi. Kutusu hafif yııpranmış. Takriben 1960'lar.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    İngiliz Corgi Classics Demonte İtfaiye İstasyonu ve Orijinal Kutusu-Kullanılmamış vaziyette, demonte itfaiye istasyonu maketi. Kutusu hafif yııpranmış. Takriben 1960'lar.

    TLSold
  • İngiliz Corgi Toys Dökme Demir Kamyon ve Orijinal Kutusu-Konveyörlü Kamyon. Mekanik kol çevrildiğinde konveyör hareket eder. Mükemmel durumda. Kutunun kapakçıkları kopuk fakat kutu içindedir.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    İngiliz Corgi Toys Dökme Demir Kamyon ve Orijinal Kutusu-Konveyörlü Kamyon. Mekanik kol çevrildiğinde konveyör hareket eder. Mükemmel durumda. Kutunun kapakçıkları kopuk fakat kutu içindedir.

    TLSold
  • İngiliz Masa Topu Oyunu-Ahşap kasasında antika masatopu oyunu. Çok iyi durumda fakat tek tarafın tutma topuzları ve oyun topu eksik, herhangi bir uygun boyutlu top ile tamamlanabilir.  Takriben 1910'lar.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    İngiliz Masa Topu Oyunu-Ahşap kasasında antika masatopu oyunu. Çok iyi durumda fakat tek tarafın tutma topuzları ve oyun topu eksik, herhangi bir uygun boyutlu top ile tamamlanabilir. Takriben 1910'lar.

    TLSold
  • Triang Eşek Figürlü Yürüteç-İngiliz Triang'dan harika bir yürüteç oyuncak. Eşeğin tek kulağı tamir görmüş, çok iyi durumda. Takriben 1960'lar.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Triang Eşek Figürlü Yürüteç-İngiliz Triang'dan harika bir yürüteç oyuncak. Eşeğin tek kulağı tamir görmüş, çok iyi durumda. Takriben 1960'lar.

    TLSold
  • Amerikan Emenee Çocuk Gitarı ve Orijinal Çantası-Gerçeğe yakın boyutlarda, üzeri kovboy motifleriyle süslü oyuncak çocuk gitarı ve orijinal saklama kutusu/çantası. Gitar mükemmel durumda, eksiksiz. Çantanıın kenarlarında hafif yırtık bölge. Takriben 1960'lar.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Amerikan Emenee Çocuk Gitarı ve Orijinal Çantası-Gerçeğe yakın boyutlarda, üzeri kovboy motifleriyle süslü oyuncak çocuk gitarı ve orijinal saklama kutusu/çantası. Gitar mükemmel durumda, eksiksiz. Çantanıın kenarlarında hafif yırtık bölge. Takriben 1960'lar.

    TLSold
  • Old England Penny Farthing Çocuk Bisikleti-Tarihteki ilk başarılı bisiklet tasarımlarından, ünlü Penny Farthing'in yüzüncü yılı vesilesiyle ve Penny Farthing tasarımı esas alınarak 1980'lerde üretilmiş harika bir çocuk bisikleti. Bu enteresan tasarımın ön tekerleği arka tekerleğe göre oldukça büyük olduğundan, ustalık isteyen bir sürüş deneyimi vardır. Takriben 1980'ler.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Old England Penny Farthing Çocuk Bisikleti-Tarihteki ilk başarılı bisiklet tasarımlarından, ünlü Penny Farthing'in yüzüncü yılı vesilesiyle ve Penny Farthing tasarımı esas alınarak 1980'lerde üretilmiş harika bir çocuk bisikleti. Bu enteresan tasarımın ön tekerleği arka tekerleğe göre oldukça büyük olduğundan, ustalık isteyen bir sürüş deneyimi vardır. Takriben 1980'ler.

    TLSold
  • Japon Horikawa Sürtmeli Mekanizmalı Teneke Uzay Gemisi-İyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1960'lar.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Japon Horikawa Sürtmeli Mekanizmalı Teneke Uzay Gemisi-İyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1960'lar.

    TLSold
  • Oyuncak Çamaşır Makinesi-Kozmetik olarak çok iyi durumda. Arkada pil kapağı pastan yıpranmış, makine çalışmıyor. Takriben 1970'ler.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Oyuncak Çamaşır Makinesi-Kozmetik olarak çok iyi durumda. Arkada pil kapağı pastan yıpranmış, makine çalışmıyor. Takriben 1970'ler.

    TLSold
  • Japon Masudaya Sonicon Rocket-Pilli teneke oyuncak uzay gemisi. Ön camı ve tepe aksesuarı eksik. Çalışması test edilmedi.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Japon Masudaya Sonicon Rocket-Pilli teneke oyuncak uzay gemisi. Ön camı ve tepe aksesuarı eksik. Çalışması test edilmedi.

    TLSold
  • TN Toys Masudaya Mekanik Oyuncak Puro İçen Figür-Çalıştırıldığında oturur, kalka, purosunu ağzına götürür, hafifçe duman çıkarır. Duman için yağ eklenmesi gerekebilir, oturma kalma ve diğer hareketler çalışır vaziyette. Takriben 1960'lar.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    TN Toys Masudaya Mekanik Oyuncak Puro İçen Figür-Çalıştırıldığında oturur, kalka, purosunu ağzına götürür, hafifçe duman çıkarır. Duman için yağ eklenmesi gerekebilir, oturma kalma ve diğer hareketler çalışır vaziyette. Takriben 1960'lar.

    TLSold
  • Alman Schuco Davul Çalan Asker Figürü-Schuco'nun nadir ve sevilen hareketli figürler serisinden, kurmalı, davul çalan asker fügürü. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette fakat hafif tutukluk yapıyor. Anahtarı mevcut değildir. Takriben 1940'lar.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Alman Schuco Davul Çalan Asker Figürü-Schuco'nun nadir ve sevilen hareketli figürler serisinden, kurmalı, davul çalan asker fügürü. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette fakat hafif tutukluk yapıyor. Anahtarı mevcut değildir. Takriben 1940'lar.

    TLSold
  • Japon Maruyoshi Teneke Oyuncak Good Time Charlie-Amerikan Illfelder firması için Japonya'da üğretilmiş teneke ve plastik (celluloid) oyuncak hareketli figür oyuncak. Çalıştığında başını ileri geri hareket ettirir, purosunu ağzına götürür, duman çıkarır. Genel yıpranma, yer yer paslanma ile birlikte iyi durumda fakat çalışmıyor, elindkei şişesi de eksik. Takriben 1960'lar.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Japon Maruyoshi Teneke Oyuncak Good Time Charlie-Amerikan Illfelder firması için Japonya'da üğretilmiş teneke ve plastik (celluloid) oyuncak hareketli figür oyuncak. Çalıştığında başını ileri geri hareket ettirir, purosunu ağzına götürür, duman çıkarır. Genel yıpranma, yer yer paslanma ile birlikte iyi durumda fakat çalışmıyor, elindkei şişesi de eksik. Takriben 1960'lar.

    TLSold
  • Schuco Mercedes 200 Alman Polis Arabası-Pilli, kabllo kumandalı, plastik gövdeli Schuco Polizeri polis aracı. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1970'ler.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Schuco Mercedes 200 Alman Polis Arabası-Pilli, kabllo kumandalı, plastik gövdeli Schuco Polizeri polis aracı. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Takriben 1970'ler.

    TLSold
  • Japon Rosko (Nomura) Barmen Oyuncak ve Orijinal Kutusu-Nomura'nın Avrupa ve Amerika pazarları için kullandığı Rosko markasıyla pilli "Bartender" oyuncak barmen. Bir elinde shaker bir elinde kadeh olan barmen, çalıştırıldığında shaker'ı sallar ve sağa sola hareket eder, sonra kadehi ağzına götürüp içer gibi yapar ve kulaklarından duman çıkarır. Bu örnek çok iyi durumda çalışır vaziyettedir, yalnızca elindeki kadeh eksiktir. Kutu yıpranmış vaziyette, yer yer eksikleri var. Takriben 1960'lar.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Japon Rosko (Nomura) Barmen Oyuncak ve Orijinal Kutusu-Nomura'nın Avrupa ve Amerika pazarları için kullandığı Rosko markasıyla pilli "Bartender" oyuncak barmen. Bir elinde shaker bir elinde kadeh olan barmen, çalıştırıldığında shaker'ı sallar ve sağa sola hareket eder, sonra kadehi ağzına götürüp içer gibi yapar ve kulaklarından duman çıkarır. Bu örnek çok iyi durumda çalışır vaziyettedir, yalnızca elindeki kadeh eksiktir. Kutu yıpranmış vaziyette, yer yer eksikleri var. Takriben 1960'lar.

    TLSold
  • Batı Alman TCO Lufthansa Teneke Oyuncak Uçak-Sürtmeli mekanizma teneke pervaneli uçak. Yürütüldüğünde pervaneleri döner, ayrıca pil takıldığında kanatlarındaki ışıklar yanar. Çok iyi durumda fakat kuyruğun dikey kısmı tamirli. Çalışır vaziyette. Takriben 1960.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Batı Alman TCO Lufthansa Teneke Oyuncak Uçak-Sürtmeli mekanizma teneke pervaneli uçak. Yürütüldüğünde pervaneleri döner, ayrıca pil takıldığında kanatlarındaki ışıklar yanar. Çok iyi durumda fakat kuyruğun dikey kısmı tamirli. Çalışır vaziyette. Takriben 1960.

    TLSold
  • Fransız Yapımı Kaleidoscope-Çok iyi durumda.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Fransız Yapımı Kaleidoscope-Çok iyi durumda.

    TLSold
  • Antika Portatif Masa Futbolu Langırt-Katlanıp çanta şeklind taşınabilen antika masa futbolu oyuncak. Takriben 1930'lar.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Antika Portatif Masa Futbolu Langırt-Katlanıp çanta şeklind taşınabilen antika masa futbolu oyuncak. Takriben 1930'lar.

    TLSold
  • Metal Sallanır Oyuncak At-Mükemmel durumda, boyası yenilenmiş, restore edilmiş, oyuncan sallanan ve yürüyen at. Çocuk üzerine binip üzengiler üzerinde hareket ettikçe at ilerler. Takriben 1950'ler.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Metal Sallanır Oyuncak At-Mükemmel durumda, boyası yenilenmiş, restore edilmiş, oyuncan sallanan ve yürüyen at. Çocuk üzerine binip üzengiler üzerinde hareket ettikçe at ilerler. Takriben 1950'ler.

    TLSold
  • Antika Pinball Oyunu "The Wizard Pin Game"-Mükemmel durumda, çalışır vaziyette İngiliz yapımı antika pinball oyunu. Takriben 1930'lar.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Antika Pinball Oyunu "The Wizard Pin Game"-Mükemmel durumda, çalışır vaziyette İngiliz yapımı antika pinball oyunu. Takriben 1930'lar.

    TLSold
  • Vintage Chad Valley Oyuncak Telefon Seti-Karşılıklı konuşmak için 2 ahizeli oyuncak telefon kiti. Genel yıpranma ile eksiksiz. Takriben 1950'ler.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Vintage Chad Valley Oyuncak Telefon Seti-Karşılıklı konuşmak için 2 ahizeli oyuncak telefon kiti. Genel yıpranma ile eksiksiz. Takriben 1950'ler.

    TLSold
  • İngiliz Holdfast Oyuncak Terazi-Teneke malzemeden oyuncak terazi.Çok iyi durumda, çalışır vaziyette, eksiksiz. Takriben 1960'lar.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    İngiliz Holdfast Oyuncak Terazi-Teneke malzemeden oyuncak terazi.Çok iyi durumda, çalışır vaziyette, eksiksiz. Takriben 1960'lar.

    TLSold
  • Fransız Joustra Teneke Oyuncak Uçak-Çift pervaneli, teneke ve plastik oyuncak uçak. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Ön camında matlaşma. Yere sürtülerek hareket ettirildiğinde yürür ve pervanelerini çevirir. Takriben 1970'ler.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Fransız Joustra Teneke Oyuncak Uçak-Çift pervaneli, teneke ve plastik oyuncak uçak. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette. Ön camında matlaşma. Yere sürtülerek hareket ettirildiğinde yürür ve pervanelerini çevirir. Takriben 1970'ler.

    TLSold
  • Metal Çocuk Scooterı-Genel yıpranma ile birlikte iyi durumda.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Metal Çocuk Scooterı-Genel yıpranma ile birlikte iyi durumda.

    TLSold
  • Busilacchi İtalyan Vintage Çocuk Akordiyonu-İyi durumda, çalışır vaziyette. Tek tuşun ucunda küçük bir kırık ve deri kayışı kopuk vaziyette. Takriben 1960'lar.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Busilacchi İtalyan Vintage Çocuk Akordiyonu-İyi durumda, çalışır vaziyette. Tek tuşun ucunda küçük bir kırık ve deri kayışı kopuk vaziyette. Takriben 1960'lar.

    TLSold
  • El Yapımı Dev Boy Tren Maketi

    Lot No: 148

    Lot: 148

    El Yapımı Dev Boy Tren Maketi

    TLSold
  • Ahşap Oyun Seti ile Triang Yürüteç-İngiliz Triang'dan hem yürüteç hem de zeka oyunu bulmacalı set. Hafif yıprama ile birlikte çok iyi durumda, eksiksiz. Takriben 1960'lar.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Ahşap Oyun Seti ile Triang Yürüteç-İngiliz Triang'dan hem yürüteç hem de zeka oyunu bulmacalı set. Hafif yıprama ile birlikte çok iyi durumda, eksiksiz. Takriben 1960'lar.

    TLSold
  • Triang Kurmalı Damperli Kamyon-İngiliz Tri-and'dan kurmalı teneke damperli kamyon. Kurulup çalıştırıldığında hem yürür hem de damperini indirip kaldırma özelliği vardır. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Triang Kurmalı Damperli Kamyon-İngiliz Tri-and'dan kurmalı teneke damperli kamyon. Kurulup çalıştırıldığında hem yürür hem de damperini indirip kaldırma özelliği vardır. Çok iyi durumda, çalışır vaziyette.

    TLSold
  • Mickey Mouse Telefon-Kozmetik olarak çok iyi durumda. Çalışması test edilmedi.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Mickey Mouse Telefon-Kozmetik olarak çok iyi durumda. Çalışması test edilmedi.

    TLSold
  • Japon Alps (Shoji) Television Spacemen Teneke Robot-Japon Shoji'den pilli teneke oyuncak robot. Bu robot tepedeki anteni yerine yerleştirildiğinde çalışır, gözleri hareket eder, televizyon ekranı canlanır ve robot hareket eder. Bu örnek kozmetik olarak mükemmel durumdadır, anten yerleştirildiğinde ışık gelmekte fakat diğer özellikler çalışmamaktadır. Takriben 1960.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Japon Alps (Shoji) Television Spacemen Teneke Robot-Japon Shoji'den pilli teneke oyuncak robot. Bu robot tepedeki anteni yerine yerleştirildiğinde çalışır, gözleri hareket eder, televizyon ekranı canlanır ve robot hareket eder. Bu örnek kozmetik olarak mükemmel durumdadır, anten yerleştirildiğinde ışık gelmekte fakat diğer özellikler çalışmamaktadır. Takriben 1960.

    TLSold
  • Vintage Punch&Judy Oyun Seti-Orijinal kutusunda ünlü Punch&Judy oyun seti.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Vintage Punch&Judy Oyun Seti-Orijinal kutusunda ünlü Punch&Judy oyun seti.

    TLSold